maanantaina, lokakuuta 21, 2013

Lunta ja sukkaa....


Sää on sitten muuttunut talvisemmaksi...krhr.......Ei tykkääääää  :(   Eikä tosiaan Smirrekään. Kun tulee sisälle riehuu ilmeisesti lämpimikseen. Kissoilla on alkanut talvitankkaus eli syövät enemmän talven varalle. Vaistoihin perustuva toiminta. Tänään pojat ovat olleet punnituksessa:
- Smirre  4,5 kg
- Topi     6,5 kg
- Onni    6,3 kg
- hoitokissa Kurt  4,3 kg
Eli osa porukkaa on  jo "hyvässä lihassa". Nuo veljekset  T& O ovat isokokoisia muutenkin.

"Jämälanka" sukkaprojekti etenee pikkuhiljaa. Tuotokset ovat päättelemättä ja höyryttämättä. Se on sitten oma urakkansa. Pientä sukkaa on myös syntynyt ja on nyt puikoilla, niistä erikseen postaus myöhemmin.

Tänään oli yksi vapaapäivä. Kotitöitä olen yrittänyt tehdä. Ulkona myös jotain pientä. Navetalta kannoin vanhan ikkunan sisään, sen pesin ja on nyt kuivumassa. Siitä tulee yksi sisustusjuttu myöhemmin. Levännyt myös, lehtiä ensin selailin ja otin pienet päikkärit. Kaksiväriseen otsatukkaani laitoin vähän värinpäivitystä.  Eiköhän siinä yhdelle vapaapäivälle !!!


3 kommenttia:

 1. Jälleen kerran olet ollut reipas ja aikaansaava.
  Täällä ei tapahdu mitään. Yhden vapaat menee saamatta mitään aikaiseksi. Ajatuksia kyllä on,mutta toteutus ei pelaa. Tarttis päästä eläkkeelle, jos sitten ehtis tehdä jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, niinkö ajattelet ? Kuule, ne eläkeläiset vasta kiireisiä ovat :)

   Poista
 2. KÄÄK - ihanan värikkäitä sukkia <3 Samaa mieltä Äitylin kanssa olen: olet reipas!

  VastaaPoista