keskiviikkona, lokakuuta 30, 2013

Aamuyöllä

              
Nyt on vanhat ikkunan "pokat" seinällä, kera valojen. Kuva ei ole kummoinen, mutta ihan livenä näkymä on ok !! Kuva sopii hyvin näihin aamuyön tunnelmiin, kun olen hereillä. Taivaalla näkyy kuunsirppi ja tähtiä....kaunista. Mutta mikä pitää valveilla keskellä viikkoa kl.4:50 ??  Yleensä tähän aikaan nukun aivan autuaallisesti, jos ei ota huomioon kissojen menoa:  ulos-sisään-ruokaa-seuraa. Siihen olen tottunut, vaikka kieltämättä joskus harmittaakin. Yleensä nukahdan "palvelemisen" jälkeen. Eilen oli vaan sellainen "jänskä päivä" ja taitaa jatkua vielä tällekkin päivälle, että asiat mietityttää. Onneksi on muutama lomapäivä vielä, voi nukkua päiväunet.....mikäs sen mukavampaa.
Samalla, kun koetan olla hissun kissun olen mm. piirtänyt keramiikkaideoita muistikirjaan. Silloin kun ideoita "pulppuaa" päähän, on ne pakko piirtää talteen.  Eilinen opistoilta keramiikkapajalla oli ihan tuottoisa. Vein raakapolttoon edellisen postauksen kulhot. Lasitin "juttuja", toin lisää valmiita helmiä kotiin, sekä isomman uuden kipsimuotin. Pari tuotosta tein illan aikana ja ne jäivät sinne viikoksi kuivumaan. Nyt teetä lisää koneeseen.......suosittelen lämpimästi: CLIPPER organic detox hauduke ! Puhdistava, laittaa nesteet liikkeelle ja hyvän makuinen ilman makeutusaineita (= sokeri, hunaja).                                                                                                                                                      


2 kommenttia:

  1. Olikos se niin: aikainen lintu madon löytää, vai miten se meni? No, olit kuitenkin aikaisin hereillä ja postausta syntyy. Hyvä! Se vaan on joskus rasittavaa, kun lomalla tai vapaalla ei saa kunnolla nukutuksi. Jospa ensiyönä uni maittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nukuin eilen sitten kunnon päikkärit ja vielä sit yön hyvin. Nyt on kroppa taasen tasapainossa ja pää.

      Poista