tiistaina, syyskuuta 24, 2013

Voi resoluutio sentään...

Vastaus Salliukselle: En sitten pätkääkään ymmärrä tekniikasta, joten pyysin vähän apua että voisin asiaa avata. No, joka tapauksessa pääosa kuvista on otettu minun  "Samsung Galaxy Note 10.1" -koneella. Jonka kamerassa on varmaan pienempi resoluutio kuin sinun kamerassa. Kuviani ei tarvitse muokata, vaan ovat sopivia suoraan. Eli sinun ilmeisesti täytyy kuvatessa pienentää resoluutiota. Mitä tuo kaikki sitten tarkoittikaan....höh....

Toinen lomapäivä puolessa välissä. Eilen en tehnyt mitään muuta kuin luin. Tänään olen tikutellut sukkaa. Tehnyt erän kesäkurpitsasta säilykettä, ym. kotitöitä. Illalla menen harrastukseeni eli Opistolle värkkäämään savesta keramiikkaa. On ollut rakas harrastus monia, monia vuosia.

1 kommentti:

  1. Juu kiitos vain Onneli avusta ;) Ymmärrän kyllä, mitä resoluutio tarkoittaa, mutta en sitä, kuinka saan muokattua kuvani pienemmiksi. Olen surffaillut monissa blogeissa ja ihmetellyt, kun niissäkin kuvat ovat nykyään niin isoja. No, pääasia kuitenkin, että saa jonkin näköisiä kuvia näytille.
    Sinä olet taas ollut reipas ja ahkera! Meillä on viime päivät sairastettu alilämpöä ihan 3/4 perheen voimin. Tosin tänään tuntuu sille, että jaksan ehkä tehdä jotain muutakin kuin maata vain soffalla. Mukavaa päivää!

    VastaaPoista