Nam´``` pataleipä,pitääkin taas tehä:),eilen leipoin 5 valkosipuli-perunarieskaa/ja tavis perunarieskaa/muusijauheesta:) Mutta pataleipää ei voita mikään:)) ihania kasvis- pikkulättyjä (meilllä päin sanotaan), Mitä kaikkea laitoit noin räiskäleisiin? Onko jännä kirja;)?? (meillä lumen/roudan sulatus vettä sataa:) Mukavaa päivää!!
Nam..perunarieskas on hyviä. Teen niitä myös muusijauheesta. Pitääkin laittaa seuraavalla kerralla valkosipulia. Kasvislettusiin laitoin "mitä kaapista löytyy" eli tällä kertaa porkkanaa, varsiselleriä, sipulia ja valkosipulia. Kasviksia vähän paistinpannulla ensin kypsensin. Täälläkin alkoi iltapäivällä vettä satamaan. Mutta nyt jääkiekkoa.
Tuore vastapaistettu leipä on kyllä niiiin herkkua, ja sitä tulee aina syötyä liikaa. Olen monesti miettinyt juurileivän tekoa ja liittynyt sellaiseen ryhmäänkin, se kun ei kokemuksen mukaan turvota vatsaa, eikä saa ällöä oloa aikaiseksi. Mutta vielä en ole niin pitkälle päässyt, edelleen on to do -listalla, kuten moni muukin juttu 🤣
Leivän teko on jäänyt vähän pienemmälle nykyään. Itse tein ruisleivänjuuren kolmisen vuotta sitten ja leivoinkin muutaman kerran kunnes sain sen pilattua.
Nam´``` pataleipä,pitääkin taas tehä:),eilen leipoin 5 valkosipuli-perunarieskaa/ja tavis perunarieskaa/muusijauheesta:)
VastaaPoistaMutta pataleipää ei voita mikään:))
ihania kasvis- pikkulättyjä (meilllä päin sanotaan),
Mitä kaikkea laitoit noin räiskäleisiin?
Onko jännä kirja;)??
(meillä lumen/roudan sulatus vettä sataa:)
Mukavaa päivää!!
Nam..perunarieskas on hyviä. Teen niitä myös muusijauheesta. Pitääkin laittaa seuraavalla kerralla valkosipulia.
PoistaKasvislettusiin laitoin "mitä kaapista löytyy" eli tällä kertaa porkkanaa, varsiselleriä, sipulia ja valkosipulia. Kasviksia vähän paistinpannulla ensin kypsensin.
Täälläkin alkoi iltapäivällä vettä satamaan. Mutta nyt jääkiekkoa.
Herkkuja siellä! Ihanaa viikonloppua!
VastaaPoistaKyllä vain...leipä on liiankin hyvää....masu paukkuu😂 Kivaa vkl sinulle myös.
PoistaTuore pataleipä kuulostaa vallan makoisalle, samaten ohukaiset.
VastaaPoistaIhanaa viikonloppua sinulle :)
Olen ihastunut pataleivän helppouteen. Ei tarvitse käsiään taikinaan sotkea.Aineosia muuttamalla saa aina erilaista.
PoistaAgatha on ihan paras :)
VastaaPoistaTämä kirja on ainakin hyvä!
PoistaTuore vastapaistettu leipä on kyllä niiiin herkkua, ja sitä tulee aina syötyä liikaa. Olen monesti miettinyt juurileivän tekoa ja liittynyt sellaiseen ryhmäänkin, se kun ei kokemuksen mukaan turvota vatsaa, eikä saa ällöä oloa aikaiseksi. Mutta vielä en ole niin pitkälle päässyt, edelleen on to do -listalla, kuten moni muukin juttu 🤣
VastaaPoistaSama täällä. Viikolla liityin juurileipureiden ryhmään. Asia kiinnostaa, mutta aloitus vielä takkuilee.
PoistaLeivän teko on jäänyt vähän pienemmälle nykyään. Itse tein ruisleivänjuuren kolmisen vuotta sitten ja leivoinkin muutaman kerran kunnes sain sen pilattua.
VastaaPoistaUutta yritystä vaan.
Poista