tiistaina, helmikuuta 13, 2018

Kissa vieköönMiten viihdyttäisit ja väsyttäisit kissaa, ettei se herätä sinua kl. 2 jälkeen yöllä. Huah !! Ihmeen hyvin on kissan emännässä ollut virtaa, vaikka yö oli huono. Itseppähän olen kissallisen elämäni valinnut.Tästä langasta lähtee seuraavaksi puikoille säärystimet tyttärelle.

Ihana uusi  "Unelmien käsityöt" kotiutui kaupasta.


14 kommenttia:

 1. Sitä pitää pitää päivällä enempi hereillä ja mahdollisesti korjata kaikki ruoka päiväksi pois. Sitten söisi illalla nälkäänsä ja nukkuisi aamuun asti.
  Nimim. Onnellinen kissan palvelija jo 55 vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos neuvosta. Mutta mitä työnantajani sanoisi kun olisin töistä pois siksi, että täytyy pitää kissaa hereillä :D :D ??
   Eilen illalla leikitin poikia ja energiaa oli korkeisiin hyppyihin asti. Kl 4 pärjättiin yöllä.

   Poista
 2. Meilläkin kissa intoutuu yöllä leikkimään ja yrittää herättääkin hyppimällä sänkyyn. Kissat ovat yöeläimiä. Onneksi en aina herää sen leikkeihin.

  VastaaPoista
 3. Kissat ovat juuri tuollaisia höpönassuja. Itse en osaa neuvoja antaa, kun meillä on koira. Kissoista tykkään kyllä ihan älyttömästi. Ne on kaikki omanlaisiansa persoonia. Tietty koiratkin, mutta kissat on jotenkin erilaisia. Mukavaa ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinulle mukavaa ystävänpäiväniltaa. Mulla tosiaan on kolme kissaa. Ja vanhin on ADHD aivan selvästi.Kaksi muuta ovat ihan "normaaleja" kissoja.

   Poista
 4. Sellaisia ne kissat saattaa olla. Pitää minunkin vilkaista tätä lehteä mitä se sisältää. Hyvää ystävänpäivää sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa sinulle kiitos,mukavaa ystävänpäiväniltaa

   Poista
 5. Hyvää ystävänpäivän iltaa♥

  VastaaPoista
 6. Ihan outo lanka tuo Happy, myydään varmaan käsityöliikkeessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin sitä Adlibriksestä.Järbo garn,ruotsalaista.40% villaa,40% akryylis ja 20% polyamidia. 5 puikoilla neulon.

   Poista