lauantaina, marraskuuta 25, 2017

Väsyttää





Aina vain väsyttää niin kovin. Onneksi mammalla alkoi loma, ei aikaisia herätyksiä. Rauhallista eloa ja oloa. Paljon päikkäreitä.
T: Smirre ja Onni

6 kommenttia:

  1. Ihania kissakuvia ja viimeisessä näyttäisi Onnilla olevan leveä hymy kasvoillaan ja Smirrekin niin kaunis. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näillä kahdella on tosi tiivis suhde. Mulla oli Smirre ensin ja hän oli vajaa vuoden ,kun Onni ja Topi tuli...jotka ovat veljekset.Smirre,leikattu kolli alkoi heille "emoksi". Eroni jälkeen Topi jäi vuodeksi vanhaan kotiin. Nykyään huomaa nämä suhteet. Smirre koettaa välillä Topia alistaa. Onni tuntuu olevan se "lelli". Topi on päässyt itsenäistymään. Silti nuo 3 pitävät yhtä. Topi...about 8 --»kg on maailman kilten kisu. Ei koskaan raavi,eikä pure. Tulee lähelle,asiaa paljon ja hellyyttä❤🐾❤🐾

      Poista
    2. Eli unelmien kissa.
      Tollassen paksun kissan kun saa mahanahkaa vasten köllähtämään, niin mielellään siinä patjana on. Kummasti kissat tuntee että on mahanahka vasten, eivät hitustakaan käytä kynsiään.

      Meillä oli kanssa kolmen kissakopla, metsastivät porukassa mutta kun vanhin niistä alkoi kuseksimaan vaimon päälle, niin muutaman kerran jälkeen sille tuli lyijymyrkytys. :)

      Tulin just saunasta, nyt on käytävä kuistilla vilvottelemassa.

      🌟🐈😻♏!!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Taitaa kisuilla mennä suurin osa päivästä köllöttelyyn. Aamusta ja illasta leikitään ja riehutaan.❤Miten teillä olo ja elo on kulkenut,ilman karvakuonoa??

      Poista
  3. Nyt vasta älysin vastata sun kommenttiin.
    En löydä sun s-p osoitettas...

    VastaaPoista