sunnuntaina, marraskuuta 24, 2013

Vauvan sukkaa
Vauvan sukkia on viimeistelty. Olen nykyään tehnyt "junasukkia".Kerrottu on, että käytössä pysyvät hyvin jalassa. Osasta "jalostui" pieniä hiiriä :)

On taas yöaika....nukkua pitäisi, kun herätys on kl.6 ja työt kutsuaa.....mutta kun. Herään ensin siihen että nenä on tukossa ja suu kuiva.Sitten hoksaa, että kivakivakiva,särkee joka paikkaa (lue:melkein). Ei muuta kuin teetä keittämään , vähän kemian tuotteita pahimpaan särkyy. Koneella surffailua ja "krypton" täyttämistä lehdestä. Ja Smirre istuu vieressä tai sylissä ja kurnuttaa.
Smirrellä on elämä vähän epäjärjestyksessä, toinen on niin herkkä. "Oma ihminen" oli pois vuorokauden ja nyt vahditaan ja tehdään jäynää tämän tästä. Valitettavasti kisu kulta olen tänäänkin  vähän kissanruokarahoja ansaitsemassa :)


1 kommentti:

  1. Puoleentoista vuorokauteen olen nukkunut n. kolme tuntia. Myöntää täytyy, että se vähän tuntuu, mutta asian vuoksi kannatti valvoa. Nyt olen kotona. Tänään näen perheeni kahden viikon tauoan jälkeen. Saa nähdä miten Otto reagoi, ehkä hiukan kiukuttelee. Osaa ne eläimetkin.
    Sinulla tulee tulosta kokoajan. Hienoa!

    VastaaPoista