sunnuntaina, lokakuuta 12, 2014

Vastaus Salliukselle


Kyselit Sallius kommentissa missä vaiheessa sukka on. Yllä kuva  ensimmäisestä....kantapää "ohitettu".

Pojat on aika tärkeinä, kun seuraavat pihan tapahtumia.

Pitkästä aikaa muistin lukea blogia: "Olgan kotona". Palaan siihen vielä, kun uni ei vielä tule myöhäisten päikkäreiden vuoksi.

4 kommenttia:

 1. Kiitos vastauksesta! Hauskat niistä tulee 😊 Pitäisipä itsekin joskus kokeilla tuollaisia jämälankasukkia, vaan tulisivatko koskaan valmiiksi, kun pääteltäviä lankoja on niin paaaaaaljoooonn.. 😝

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kertoa "salaisuuden", nyt kun jämälankasukat pysyvät perhepiirissä. Teen vain langanvaihtoihin tiukat solmut ja en päättele.Muuten kyl päättelen ja sitä sitten riittää.Yleensä neulon useamman tuotteen ja sitten orientoidun päättämisurakointiin.

   Poista
  2. Hih.. Minäkin kyllä solmin ne pätkät toisiinsa, mutta päättelen kuitenkin vielä. Mä vaan stressaan niistä päättelyistä, että varmasti kestävät. Harvoinpa sitä tulee nykyään muille neulottua, tai harvoin neulottua ylipäätään. Mutta jos sitä taas vähitellen virittäytyisi tunnelmaan...

   Poista
  3. En mäkään aina neulo. Tulee sellaisia puuskia tekemiseen. Paljon on noita tekemättömiä päiviä.Nyt kun on ollut kovia kipuja...ei vaan voi keskittyä mihinkään.Kuluttaa vaan aikaa.Nyt on vieteri kireellä..huono yö naapurin takia kaiken muun lisäksi. Pyäääähhh!!

   Poista