torstaina, huhtikuuta 03, 2014

Kevätlomalla

Heipä hei! Kevätlomalla ollaan. Varsinainen luontoloma....bongannut erillaisia lintuja. Isommasta päästä tänään kaksi kurkea. Lähes joka päivä joutsenpariskunta lentelee äänekkäästi tästä yli. Ei voi muuta kuin ihailla. Ensimmäisen kerran elämässäni kuulin, kuinka järvien jäät mörisee. Upea kokemus!! Ja nyt, niinkuin kevääseen kuuluu...sataa hiljalleen lunta.
Nukkunut olen mahdottoman paljon. Sukankudin on meneillään. Myös virkkaamalla uusi torkkupeitto "kukkaneliöistä". Se on sellainen pidempi, varmaan kevään ja kesän kestävä projekti.
Lukemista on myös mukana."Wallanderit" edelleen menossa.Sain eilen luettua Henning Mankell: Wallander, Rauhaton mies. Siitä lainaan yhden kohdan: " Ihmisistä, jotka ovat merkinneet jotakin, ei pääse koskaan täydellisesti eroon."  Kysyn vain: pitäisikö edes??
Ne ihmiset ja kokemukset ja eletty elämä on tehnyt minusta/meistä sen ihmisen mitä nyt olen /olemme. Kaikki kokemukset hiovat sinua elämässä.

Sitten ihan arkista asiaa, ei noin syvällistä enempää. Tämän kaupungin markkinat nähty ohimennen. Spr:n  kirpikseltä -50% tehty löytöjä itselle, prinsessalle ja tulevalle vauvalle.
Loma, loma, loma ja nautin jokaisesta päivästä ja seurasta.

1 kommentti:

  1. Mitä mitä? Prinsessalle ja tulevalle vauvalle? Hmmm... Jotain jäänyt kuulematta? Nimim. Miten niin utelias...

    VastaaPoista