tiistaina, helmikuuta 23, 2016

Näkymiä odotushuoneessa

Eilen illalla olimme Topin kanssa lääkärissä. Jouduttiin vähän odottelemaan ja katseltiin miltä odotustila näytti. Meidän eläinlääkärillä on oma odotustila kissoille ♡♡






maanantaina, helmikuuta 22, 2016

Kerroksia

Kerroksia ja kerroksia. ...peitto isonee hiljalleen. Polvea särkee ja tekisi mieli vain nukkua.






torstaina, helmikuuta 18, 2016

Ravintoa

Mysli loppui eilen ja perunasoseen jämät piti hyödyntää. Siispä perunarieskoja ja mysliä valmistui. Enkä kompastunut keppeihin kertaakaan.




keskiviikkona, helmikuuta 17, 2016

Tunnelmia








Vuoron perään tulee joku  kissoista viereeni. Nyt oli blogikissa Onnin  vuoro. Torkkupeitto on aluillaan.



Onni ja veli Kurt. Kurt  on pikkuveli heti seuraavasta pentueesta. Emo on sama ja taitaa olla isäkin. Mitä mieltä olet?

lauantaina, helmikuuta 13, 2016

Ajankulua

Ajankuluksi on valmistunut käsitöitä. Ne myös menevät samantien eteenpäin ja toivottavasti tuottavat saajille iloa.









Tarkkasilmäiset huomaavat, että en ole höyryttänyt tuotoksia. Mutta siinä piilee pieni riski, jos alan virittelemään silityslautaa ja -rautaa esille. Sitten taas kun olen tasapainon suhteen "normaali".

keskiviikkona, helmikuuta 10, 2016

tiistaina, helmikuuta 09, 2016

Laskiaistiistaina



No niin. Eilen iltapäivällä kotiuduin sairaalasta. Polveen tehtiin pieni operaatio (lue: iso leikkaus). 4 viikkoa kyynärsauvat ovat parhaat ystäväni. Ja yhtä uskollisesti taas vierelläni kulkee ja on, pieni harmaa tiikeri   "Smirre".
Leikkaus meni hyvin ilman komplikaatioita. Kipeä olen ja väsynyt. Mutta kuuluu tähän tilanteeseen. 5 vrk olin sairaalassa, toipuminen ja kuntoutuminen jatkuu täällä kotona. Aamulla otan 4 pkt:sta lääkkeet, jotka kuuluu toipumiseen. Vielä on sitten tarvittaessa otettava kipulääke.
Kun äsken heräsin aamupäivätorkuilta, siirsin itseni tähän olohuoneen olokoloon.Table, kännykkä, virkkauslangat + koukku ja kylmäpakkaus mukana. Aion katsoa sunnuntaisen "Strömsö"-ohjelman Yle Areenasta.

lauantaina, helmikuuta 06, 2016

Kirja



Otin "retkilukemiseksi" Enni Mustosen "Kultarikko". Se on pian luettu. Lainaan varmaan hänen kirjojaan vielä lisää. Kivaa luettavaa.
Yhdessä kohtaa kirjaa luki :" älä usko siihen, mitä pelkäät, sillä se toteutuu. Usko siihen, mitä toivot, niin elämä antaa sinulle sen mitä tarvitset.,

Tänä aamuna tässä majatalossa oli kahvin kanssa hieno ja makoisa voileipä ja tietysti puuro, sekä tuoremehu.



perjantaina, helmikuuta 05, 2016

keskiviikkona, helmikuuta 03, 2016

tiistaina, helmikuuta 02, 2016

Perhoskorva

Raakapolttoon on lähdössä 2 mukia. Molemmissa oli aluksi perhoskorva, mutta nyt enään toisessa.  Ajatuksen tähän sain "Kaunis pieni elämä"-blogista.