torstaina, tammikuuta 30, 2014

Lomalla

Taas tulee kuvaton postaus, mutta kun nettiasiat ja kuvat sun muut eivät vielä pelitä.
Tämä viikko (7 päivää) on lomaa töistä. Kiva muutaman päivän voimien ja aivojen lataustauko.

Käsityörintamalla omat "maatuskalapaset" ovat valmiit ja käytössä. Omalle prinsessalle ovat kohta sukat pidemmällä varrella valmiina, seuraaviin lisäväriä myös ostettu.

Lukeminenkin on sujunut. Ikinä ensimmäiseni "Wallander"-kirja luettu. Henning Mankell: Wallander- Haudattu. Sekä ensimmäinen "Vares"-kirja alullaan. Kirjastosta haen ainakin lisää "Wallander"-kirjoja.

Lomalla olen nautttinut hyvästä seurasta, hyvästä ruuasta, saunomisesta, ulkoilusta. Kahtena pakkaspäivänä järven jäällä kävelty. Aivan upeaa kun pakkanen paukkuu ja aurinko paistaa. Tänään otin kuvia jäältä, mutta ne ovat vielä tablen uumenissa, katsotaan koska taitoni riittävät julkaisuun : )
Näihin tunnelmiin...............

keskiviikkona, tammikuuta 22, 2014

Blogihiljaisuus

Heps kukkuu ystäväiseni !!
Tämän blogin ei ole tarkoitus hiljetä, vaikka nyt siltä vähän vaikuttaa. Kun saan nettiyhteydet pelittämään, niin eiköhän tännekkin saada taas tuotoksista kuvia ja kirjoituksia.
Nyt on ollut elämä niin aaltoilevaa,, että on ollut vaikea keskittyä asioihin ja tekemisiin.
Sen verran olen pystynyt keskittymään, että lukeminen alkanut taas maistua. Nyt "hihittelen" kirjaa: H.E. Bates "Oi ihana toukokuu". Monet ovat nähneetkin tv:stä Larkinin perheen seikkailuja.
Keramiikkaryhmä on Opistolla alkanut ja tuotoksia tulee pikku hiljaa.
Puikoilla syntyy itselle puna-mustat maatuskalapaset.
Ja pakkanen paukkuu....mutta silti taas tänäänkin sinne tarpomaan ---- kivaa ja punaiset posket !!

keskiviikkona, tammikuuta 01, 2014

2014

Vuosi vaihtui, vanha jäi taakse ja lähdetään kohti uusia tuulia.
Menneeseen vuoteen jäi paljon sellaista, mitä ei haluaisi elää uudestaan. Mutta paljon oli hyviäkin asioita. Asioita, jotka kantavat nyt kun aloitellaan tätä vuotta.
Pitkän aikaa on ollut tahto ja suunta siihen, että oma mieli olisi tasapainossa. Voisi olla onnellinen ja katsoa itseään peiliin.
Se, että haluaa elämäänsä muutoksia ja elää joitain asioita eri tavalla. Se on vaatinut minulta suunnatonta rohkeutta. Välillä on pelottanut hirvittävästi. Siinä on satuttanut läheisiään, joille en mitään pahaa haluaisi. On myös saanut itse niskaansa, sellaista mikä joskus on tuntunut kohtuuttomalta. Vanha sanonta sanoo "se mikä ei tapa, se vahvistaa", siihen on kai uskottava.
Tämä meni nyt syvälliseksi, mutta nyt näin....

Kaikille toivon parempaa vuotta kuin edellinen. Minun omat rakkaat, olette tärkeitä edelleen !!!