tiistaina, elokuuta 27, 2013

Sienipiirakkaa, sadonkorjuuta ja pitkähäntäiset pärjää aina
Tateista tein piirakan: kaupan valmis suolaisen piirakan pohja pakasteesta. Herkkutatteja, sipulia ja tomaattia kuutioina, suolaa ja viherpippuria. Päälle munamaito ja juustoraastetta. Herkkua tuli!

Papuja, kesäkurpitsaa ja tomaattia syödään ja säilötään. Viime syksynä hyväksi havaittu: kesäkurpitsakuutioita ja kurkunsäilöntäaineseos + pussin ohjeiden mukaiset aineet liemeen.Hyvin maistui talvella.

Kuvissa näkyvät keramiikka-astiat ovat omasta "Pajasta".

Topi-kissa esittäytyy nyt. Topi on Onnin biologinen veli. Minni-äiti ei sillä kertaa saanut, kuin nämä kaksi veijaria. Molemmat pojat tulivat meille. Sopuisasti elelevät, ainoa riita tulee hyvästä ruuasta. Silloin sylki lentää ja tassut heiluu.
Topilla on kulkijan verta suonissaan. On välillä "matkoilla" useamman vuorokauden. Silloin kotiväellä vähän huoli kalvaa sisuksissa.Tähän mennessä on palannut kotiin ja silloin on kova nälkä, väsy ja hellyydenkipeys.
Nuorempana, erään reissun jälkeen meni häntä remonttiin. Ilmeisesti Topi oli härnännyt oravaa ja kurre oli iskennyt hampaansa kissan häntään. Häntä tulehtui ja kehitti paiseita. Onneksi eläinlääkärin hoidolla ja ohjeilla häntä parantui. Pitkähäntäiset pärjää aina!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti